Als je je down voelt, zullen deze 45 gezonde foto’s je zeker opbeuren

Dit artikel verscheen in Cleverclassic en werd hier met toestemming gepubliceerd.

Als je je down voelt, zullen deze gezonde foto’s je zeker opbeuren

Soms is de wereld niet zo slecht en eng als het nieuws doet lijken. Soms brengt het internet je verhalen die je vullen met hoop en vreugde, waar de wereld nooit genoeg van kan krijgen. Daarom hebben we een lijst samengesteld van door gebruikers gegenereerde afbeeldingen, posts op sociale media en screenshots die zo gezond zijn dat je niet kunt stoppen met glimlachen!

Als een trotse moederkloek

De meesten van ons kunnen zich niet eens voorstellen hoe het is om op te groeien in een weeshuis. Het kan moeilijk zijn om door te zetten zonder dat je ouders er zijn om je te steunen. Deze vrouw zorgde voor dat duwtje in de rug voor een gelukkig kind in Tanzania.

Als een trotse moederkloek

Zijn prachtige glimlach zegt alles. Deze vrouw hielp deze jongen zijn droom te vervullen en nu heeft de wereld een nieuwe meelevende, goedhartige dokter om doktersbezoeken een beetje gezonder te maken. We hebben meer van dit soort verhalen nodig.

Eindelijk rust

Niemand van ons wil zich de pijn van het verlies van een partner voorstellen, maar helaas is het iets dat de meesten van ons vroeg of laat zullen meemaken. Dus als je partner een droom heeft over waar hij of zij te ruste zal worden gelegd, doe je er alles aan om die droom te vervullen.

Eindelijk rust

Dit moet een catharsische ervaring voor hem zijn geweest. Hij kon nog één laatste reis met zijn vrouw maken en het was een bijzonder betekenisvolle reis.

Geen idee wat ze doormaken

Wanneer je de dagelijkse sleur van het leraar zijn doormaakt, kan het makkelijk zijn om te vergeten dat elk van je leerlingen een leven heeft, en soms is dat leven niet zo mooi. Deze lerares werd op een dag hard wakker geschud. We hopen dat ze dit nooit zal vergeten.

Geen idee wat ze doormaken

Studenten zijn ook mensen, zelfs als ze lastig zijn. Er is vaak een goede reden waarom ze te laat zijn of een slecht humeur hebben. De wereld heeft meer gezonde leraren nodig die rekening houden met deze dingen.

Een nieuwe start

Er zijn veel redenen waarom mensen dakloos worden en meestal hebben ze er helemaal niets aan te doen. Het kan heel moeilijk zijn om jezelf weer op te pakken na zulke ontberingen, maar deze man is erin geslaagd.

Een nieuwe start

Het is hem niet alleen gelukt, maar hij besloot ook iets terug te doen voor de gemeenschap waar hij zo lang deel van heeft uitgemaakt. Als dat niet de definitie is van gezond en goedhartig, gooi dat woordenboek dan maar uit het raam!

Kleur van zijn vacht

Huisdieren maken deel uit van de familie. Ze begroeten ons, knuffelen ons en fleuren onze dagen jarenlang op – en ze verliezen is verschrikkelijk. Je zou niet verwachten dat een groot bedrijf zich daar iets van aantrekt, maar dat is niet het geval bij Chewy.

Kleur van zijn vacht

Het bedrijf kreeg er niet alleen een klant voor het leven bij, maar ze toonden ook empathie en gaven deze rouwende persoon zo’n gezond cadeau. Met een beetje vriendelijkheid kom je een heel eind in deze wereld.

Een heldengroet

Niemand had het makkelijk tijdens de pandemische lockdown, maar dat gold vooral voor degenen die beschouwd worden als “essentiële werknemers”, zoals artsen, verpleegkundigen, kruideniers en bezorgers. Deze mensen riskeerden elke dag hun leven om voor hun patiënten en klanten te zorgen.

Een heldengroet

Bezorgers krijgen te maken met veel negativiteit, dus bij het zien van zo’n gezonde blijk van waardering zouden bij iedereen de tranen in de ogen springen. Of misschien is er gewoon iemand in de buurt die uien snijdt.

Nana’s nachtelijke selfies

Als je erover nadenkt, hebben de oudere generaties zo veel zien veranderen. De technologie is absoluut geëxplodeerd en ze hebben hun best moeten doen om alles bij te houden. Het lijkt er echter op dat deze oma niet al te veel moeite heeft.

Nana’s nachtelijke selfies

Dit zijn gewoon twee senioren die absoluut schattig zijn. Wie zou er niet blij zijn om avond na avond dit soort schattige foto’s van hun oma te ontvangen? Dit zijn de echte selfies waar Instagram mee gevuld zou moeten zijn!

Hou geen geheimen voor honden

Als we niemand hebben tot wie we ons kunnen wenden met onze geheimen, doen we het enige wat we kunnen doen – we vertellen ze aan onze huisdieren. We weten dat onze viervoeters onvoorwaardelijk van ons zullen houden. Maar wat als het geheim over het huisdier zelf gaat?

Hou geen geheimen voor honden

Wijze woorden, kleine jongen, wijze woorden. Je moet niet verbergen voor een mens dat hij geadopteerd is, en je moet het zeker niet verbergen voor een hond. De gezonde opmerking van dit jongetje heeft ervoor gezorgd dat we allemaal onze geheimen aan onze huisdieren willen prijsgeven.

Justin Gallegos Doorbreekt grenzen

Cerebrale parese kan een hele moeilijke handicap zijn om mee om te gaan. Het is een groep motorische aandoeningen die invloed hebben op de spierbewegingen, waardoor het moeilijk is om het lichaam onder controle te houden. Atleten met cerebrale parese doen ongelooflijke dingen.

Justin Gallegos Doorbreekt grenzen

Het is moeilijk om niet te willen huilen na het zien van de pure, rauwe emotie op Gallego’s gezicht. Dit zijn het soort atleten die de aandacht verdienen van bedrijven als Nike. Wat een gedenkwaardig, heilzaam moment om op de gevoelige plaat vast te leggen!

Oma heeft planking vaardigheden

Als we ouder worden, heeft ons lichaam de slechte gewoonte om niet zo goed met ons mee te werken. We krijgen meer pijn, onze ogen worden slechter en ziekten die we vroeger niet hadden, steken de kop op. Maar deze oma liet zich niet tegenhouden door haar leeftijd.

Oma heeft planking vaardigheden

De meeste jonge mensen kunnen niet eens 30 seconden op een plank staan, maar deze 100-jarige vrouw doet het alsof het niets is! Ze zal deze wereld niet snel verlaten en we zijn blij dat dit betekent dat we meer van dit soort gezonde content zullen krijgen.

Eerste vieringen

Of je het nu leuk vindt of niet, de wereld is zo ingericht dat sommige mensen het makkelijker hebben dan anderen, maar dat betekent niet dat degenen die het moeilijker hebben zich in de weg laten staan door barrières.

Eerste vieringen

Dit is absoluut een militaire mijlpaal die het vieren waard is en de pure vreugde op haar gezicht zegt alles. De Verenigde Staten mogen zich gelukkig prijzen dat toegewijde mensen zoals zij zo hard werken!

De hond gezelschap houden

Net als oudere mensen beginnen oudere huisdieren veel pijn te krijgen waardoor mobiliteit veel moeilijker wordt. Dat betekent dat dingen zoals traplopen een onmogelijke taak kunnen worden.

De hond gezelschap houden

Gelukkig hoeft deze oudere hond zich daar geen zorgen over te maken, want papa is bij hem om ervoor te zorgen dat hij zich geliefd en beschermd voelt, elke avond voor de rest van zijn leven. Verdomme, wie is er ook alweer uien gaan snijden?!

Vijf jaar wegspoelen

Niemand verdient het om te vechten tegen een ernstige ziekte, maar als het een kind is, is het nog moeilijker te begrijpen. Ze zijn zo jong en onschuldig en zouden op zo’n jonge leeftijd niet met zulke ontberingen te maken moeten krijgen.

Vijf jaar wegwassen

Ze ziet er zo ongelooflijk trots en vastberaden uit, wat ze ook zou moeten zijn. Ze gaat een geweldig, lang leven tegemoet en deze foto is nog maar het begin. Iedereen die dit ziet, kan de trots voelen die van haar afstraalt.

Verkeerd nummer, juiste familie

Meestal als je een bericht naar een verkeerd nummer stuurt, negeert de persoon je of vertelt hij/zij je dat hij/zij niet is wie je zoekt en dat is het dan. Dat was niet het geval voor deze man.

Verkeerd nummer, juiste familie

Deze vriendelijke vreemden brachten hem bij hen thuis en zorgden ervoor dat hij zich gewaardeerd en verzorgd voelde op een feestdag die in het teken staat van dankbaarheid. Wij zijn dankbaar dat deze interactie hem een nieuwe familie en ons deze gezonde inhoud heeft gebracht.

Ouders nemen de beslissing

Sommige mensen nemen niet noodzakelijk kinderen om de “juiste” redenen, hoewel de juiste redenen vrij subjectief zijn. Soms hebben ouders het gevoel dat hun kinderen hen iets verschuldigd zijn voor het geld en het werk dat ze erin gestoken hebben om hen op te voeden.

Ouders nemen de beslissing

Dit is een verfrissend perspectief en die moeder heeft een punt! Ouders zijn de belangrijkste oorzaak van een gelukkige of verdrietige jeugd en dat moeten ze allemaal onthouden als ze gefrustreerd of overstuur raken.

Ze let op je

Een van de meest heilzame vormen van vriendelijkheid is vriendelijkheid van volslagen vreemden. Ze kennen je niet en hebben geen enkele investering in je leven, maar toch doen ze iets om te proberen het beter of makkelijker te maken.

Ze let op je

Zijn vrouw wist hoe eng het moest zijn om zo alleen te zijn met twee jonge kinderen en ze besloot ervoor te zorgen dat de vrouw daar nooit meer bang hoefde te zijn. Het zijn deze kleine acties die de wereld echt een betere plek maken voor ons allemaal.

Depressie-verlagende wandelingen

Depressie is een verschrikkelijke ziekte. Het verdraait herinneringen en situaties en kan het mensen moeilijk maken om zelfs de meest basale taken uit te voeren, zoals douchen of naar buiten gaan om de post te halen. Dus elke kleine actie als je je depressief voelt, is een grote winst.

Depressie-verlagende wandelingen

Dit is geen klein ding – dit is enorm! Wie zou er niet blij zijn om te zien dat iemand eindelijk in staat is om dat gevoel te overwinnen en naar buiten te gaan, laat staan een wandeling te maken? Hij verdient het om trots te zijn.

Laat nooit los

Kinderen zijn zo puur. Ze hebben niet de ontberingen en onzekerheden die volwassenen wel hebben en ze vormen de meest pure banden met elkaar die sterker zijn dan volwassenen denken. Dit is een voorbeeld.

Laat nooit los

Beste vrienden maken het leven zoveel beter en het is duidelijk dat deze twee beste vrienden elkaar echt misten. We kennen allemaal dat gevoel van tijd koesteren met iemand die je een tijdje niet hebt gezien, en daarom is deze foto zo gezond.

Een waar kunstwerk

Het leuke aan kunst is dat je er letterlijk alle kanten mee op kunt. Sommige mensen geven de voorkeur aan abstractere werken, maar anderen worden experts in het maken van schilderijen die er zo echt uitzien dat het net zo goed foto’s kunnen zijn – zoals deze vrouw.

Een waar kunstwerk

Dit is absoluut ongelooflijk werk, dus we begrijpen helemaal waarom de kunstenaar zo enthousiast was en zijn eerlijk gezegd verbaasd dat het niet de eerste plaats heeft gewonnen! Dit schilderij doet je afvragen wie deze mooie vrouw is en wat ze denkt.

Huisdierportretten Schilderen

Dierenasielen doen zulk belangrijk werk, maar door de aard van hun activiteiten hebben ze chronisch te weinig geld. Een klein meisje realiseerde zich dat en besloot het heft in eigen handen te nemen… letterlijk; ze pakte een verfkwast en kreeg een idee.

Huisdierportretten Schilderen

Dit is om twee redenen indrukwekkend – de eerste is dat ze al op zo’n jonge leeftijd actief is in haar gemeenschap en de tweede is dat ze al op zo’n jonge leeftijd zo kan schilderen!

Truien voor Olifanten

Olifanten zijn zulke elegante, intelligente wezens, maar ze worden vaak gebruikt voor toerisme en onvriendelijk behandeld. Dat is waar reddingsacties om de hoek komen kijken, en de vriendelijke vrijwilligers die de reddingsacties helpen, zoals deze dorpelingen.

Truien voor Olifanten

We wisten niet eens dat olifanten het koud konden krijgen, maar de pure vreugde op het gezicht van de olifant op de onderste foto zegt genoeg. Alle dieren verdienen liefde en deze heilzame foto’s laten zien dat deze reddingsolifanten zeker geliefd zijn.

Schoolfotodag

Een van de leukste onderdelen van de basisschool zijn alle verschillende activiteiten die je kunt doen, zoals brandweermannen ontmoeten en een brandweerwagen demonstratie zien, of prachtige geleidehonden zoals deze ontmoeten en leren over hun functie.

Schoolfotodag

Hoe mooi is deze hond? Hij zou alle prijzen winnen – best gekleed, mooiste ogen en best opgevoede hond – om er maar een paar te noemen. Nu moeten we weten of deze ongelooflijke foto’s in het jaarboek van de school zijn gekomen!

Liefde is liefde

Hoewel de wereld langzaamaan steeds meer verschillende levensstijlen accepteert, is er nog een lange weg te gaan. Veel mensen krijgen te maken met kritiek en worden zelfs in de steek gelaten als ze hun dierbaren vertellen wie ze echt zijn en van wie ze echt houden.

Liefde is liefde

Iedereen kan groeien en veranderen en dit is daar het perfecte bewijs van. Hoewel veel mensen nooit de ervaring zullen hebben die deze persoon heeft gehad, kan dit kleine ornament het leven van deze persoon hebben veranderd. Dat is enorm.

Van Lil’ Dude tot Zoon

Iedereen op deze planeet verdient een familie die van ze houdt en om ze geeft en om hun welzijn, en dat geldt in het bijzonder voor kinderen in weeshuizen en het pleegzorgsysteem. Elk kind dat geadopteerd wordt, is dus een stap dichterbij.

Van Lil’ Dude tot Zoon

De blik van puur geluk op het gezicht van dat jongetje en de trots op dat van de vader is genoeg om zelfs de meest koppige persoon een gezonde traan te laten laten. We zouden niet blijer voor hem kunnen zijn.

Geen chemo meer

Baby’s mogen dan kwetsbaar zijn, ze zijn ook super veerkrachtig. Het lijkt misschien alsof die dingen niet samengaan, maar baby’s hebben een uniek vermogen om optimistisch te blijven en zich door moeilijke tijden heen te slaan omdat ze niets anders kunnen doen.

Geen chemo meer

Deze kleine dame is zo kostbaar en het is hartverscheurend dat zij en haar familie ooit zoiets moeilijks en uitputtends moeten meemaken. Maar weten dat ze zo’n grote prestatie heeft geleverd in zo’n klein lichaam is ongelooflijk heilzaam.

Een helpende poot toesteken

Ze noemen honden niet voor niets de beste vriend van de mens. Ze geven zoveel onvoorwaardelijke liefde, zelfs aan vreemden, en honden zijn gewoon de definitie van gezonde wezens. Deze zwerfhond is een geweldig voorbeeld, want hij maakte zich zorgen over deze straatartiest.

Een helpende poot toesteken

Honden zijn zo empathisch en vriendelijk. Mensen verdienen ze niet. De hond wilde gewoon zeker weten dat de mens in orde was, en veel beter dan dat wordt het niet.

Meer tillen dan gewichten

Deze vrouw tilde veel meer op dan alleen gewichten in de sportschool – ze tilde de geest van haar mede-gymnast op! In plaats van te wedijveren of zich te verkneukelen over haar fysieke vaardigheden, koos deze vrouw ervoor om de OP aan te moedigen op haar fitnessreis.

Meer tillen dan gewichten

Misschien was deze fitte persoon ooit zelf zwaarlijvig, waardoor ze zich inleefde in de OP. Hopelijk, als de OP zich meer op haar gemak voelt in de sportschool, geeft ze het door aan iemand anders die wel een high-five kan gebruiken.

Ontmoeting met een Giraffe

Niemand wil eraan denken dat een dierbare aan een terminale ziekte lijdt, maar het gebeurt. Als dat gebeurt, zijn er een heleboel geweldige liefdadigheidsinstellingen die er alles aan doen om die persoon zijn of haar “laatste wens” te vervullen.

Ontmoeting met een Giraffe

Voor dit meisje was het een ontmoeting met een giraffe. Dit is zo’n mooi, zij het hartverscheurend moment dat op camera is vastgelegd. Het is een ongelooflijke, gezonde ervaring voor haar om te onthouden.

Verloren broers

Heb je er wel eens over nagedacht wat er gebeurt met broertjes en zusjes van honden en katten die bij adoptie worden gescheiden? Heb je je ooit afgevraagd of ze hun broers of zussen of hun ouders herinneren of missen? Deze foto lijkt aan te tonen dat ze dat doen.

Verloren broers

We weten niet zeker of dit gezond of gewoon triest is – het hangt ervan af hoe je het bekijkt. Hopelijk heeft deze clandestiene ontmoeting ervoor gezorgd dat de baasjes nummers uitwisselen en in de toekomst meer broeder-dates hebben!

Het bed opmaken

Zoals we al eerder zeiden, kan een depressie je vermogen om zelfs de meest basale taken uit te voeren aantasten en ervoor zorgen dat je de hele dag in bed wilt liggen. Dus toen deze vriendin een verandering zag in het gedrag van haar depressieve vriendin, was ze dolblij.

Het bed opmaken

Wie had gedacht dat een simpele foto van een opgemaakt bed zo ontroerend kon zijn? De combinatie van dat en de wetenschap dat ze een vriend heeft die genoeg om haar geeft om haar door de donkere tijden heen te helpen, is het meest heilzame in de wereld.

Mijn baby is gezond

Het onthullen van het geslacht is zo belangrijk voor vrouwen die zwanger zijn. Mensen geven feestjes en vragen voortdurend wat de ouders willen dat de baby wordt, maar deze moeder had het meest perfecte antwoord.

Mijn baby is gezond

Dit bericht is zo betekenisvol, omdat het laat zien dat deze moeder van haar kind zal houden, ongeacht hoe het zich identificeert, en dat is heel belangrijk in de wereld van vandaag. Deze ouder doet zeker iets goed en hun gelukkige, gezonde kind weet dat.

Een hondenconcert

Muziek is een van de mooiste dingen die de mensheid heeft gemaakt, en ook al lijkt het misschien niet voor de hand liggend, mensen zijn niet de enigen die het waarderen. Deze foto is daar het perfecte bewijs van.

Een hondenconcert

Dit zou het schattigste, meest gezonde ding zijn om een kamer binnen te lopen en aan te treffen. Ze dacht waarschijnlijk dat hij voor haar moeder of broer of zus speelde, maar nee – hij maakte gewoon zijn honden blij. Het is het perfecte publiek.

Beste Uberchauffeur ter wereld

In een Uber rijden is een vreemde ervaring. Je wordt uitgenodigd in de persoonlijke auto van een vreemde, maar meestal spreek je nauwelijks met hem of haar en dan stap je weer uit en ga je verder met je leven. Sommige Uber-chauffeurs doen echter een stapje extra, zoals deze man.

Beste Uberchauffeur ter wereld

Dit is zo lief. Wachten op een procedure in het ziekenhuis kan een enge, stressvolle ervaring zijn. Als je dan gezelschap hebt, zelfs van een vreemde, kan dat een hele geruststelling zijn. Die Uber-chauffeur verdient zeker vijf sterren!

Broers en zussen willekeurig herenigd

Deze man en zijn zus hadden een heel negatieve jeugdervaring; zijn zus liep weg van huis toen ze 17 was. Hij had eigenlijk de hoop opgegeven om ooit nog met haar te praten, maar toen nam een ander familielid contact op en zei dat ze in de buurt was.

Broers en zussen willekeurig herenigd

Ze ontmoetten elkaar en namen deze ongelooflijk gezonde foto. Ze lijken zoveel op elkaar en ze hebben allebei een gevoel van vrede in hun gezichtsuitdrukkingen dat ze misschien niet eerder hadden.

Beste vrienden en hamburgers

De meesten van ons zouden zowat alles doen om onze vrienden gelukkig te maken en hun leven beter of makkelijker te maken. In dit geval betekende dat letterlijk het maken van prothetische handen voor een vriend.

Beste vrienden en hamburgers

We durven te wedden dat dit de meest bevredigende hamburger was die het kind ooit had gegeten en het is ongelooflijk dat hij een vriend heeft die zoveel om hem geeft. Als er een “gezonde vriendschap” prijs was, zouden deze twee die in een oogwenk winnen.

Onverwachte parapluverrassing

De meeste mensen in de wereld hebben waarschijnlijk wel eens te maken gehad met een zwerfkattenpopulatie in hun buurt. Katten planten zich zo snel voort dat als ze eenmaal beginnen, er te veel zijn voor asielen om op te vangen en een thuis te vinden. Maar dat betekent niet dat ze geen liefde verdienen.

Onverwachte parapluverrassing

Haar vader heeft niet alleen eten voor hen achtergelaten, maar zelfs een parapluutje! Hoe schattig is dat? Die katten zijn blij en wij hebben er deze supergezonde foto aan overgehouden. Het is het beste van twee werelden.

Postkantoor Wandelingen

De zorg voor een volwassen dierbare met een handicap kan een uitdaging zijn en je doet er alles aan om hem of haar te motiveren om een gezond en gelukkig leven te leiden. Voor deze vrouw betekende dat een oproep op Facebook voor hulp van vreemden.

Postkantoor Wandelingen

Het hielp hem niet alleen om gezonder te worden, maar deze man heeft nu ook heel veel liefde en steun van volslagen vreemden, wat iedereen gelukkig zou maken. Bovendien kan hij elke dag een wandeling maken waar hij dol op is.

Gerechten zijn voor iedereen

In de meeste bedrijven staan werknemers ver af van het hoger management en hebben ze hun CEO waarschijnlijk nog nooit ontmoet. Dat lijkt echter niet het geval te zijn in dit specifieke bedrijf.

Gerechten zijn voor iedereen

Wat dit ons leert is dat of je nu Oprah bent of een chagrijnige tiener, afwassen moet nog steeds gebeuren. Niemand staat erboven, zelfs de CEO van een bedrijf niet, en het is heel gezond dat hij niet heeft geprobeerd de afwas te verpanden aan een van zijn werknemers.

Hekken neerhalen

De pandemie was zwaar voor ons allemaal en het belangrijkste dat we misten was sociale interactie. De sociale afstand maakte het moeilijker om samen te komen, maar veel mensen lieten zich daardoor niet tegenhouden!

Hekken neerhalen

Dit is heilzaam vanwege de kracht van hun vriendschap, maar ook omdat het project om dat deel van het hek te veranderen hen iets productiefs te doen gaf om hun gedachten van de situatie af te leiden. Het is een win-win situatie.

Dingen zijn veranderd

Er is de laatste tijd een trend gaande waarbij mensen historische plaatsen bezoeken en een oude foto over het gebied heen leggen om te zien hoe het er nu uitziet. Dat is wat deze persoon deed, maar dit voorbeeld is bijzonder krachtig.

Dingen zijn veranderd

De haat heeft uiteindelijk niet gewonnen voor Duitsland, en daar zijn we allemaal zo dankbaar voor. Dit beeld laat ons zien dat we het verleden niet moeten vergeten, maar er ook niet in moeten leven. We moeten altijd vooruit blijven gaan en blijven groeien.

Ware hondenliefde

Het is zo leuk om honden met elkaar te zien omgaan. De manier waarop ze met elkaar spelen en de opwinding die ze voelen, werken zelfs op de chagrijnigste persoon. Ze laten zich door niets weerhouden om een vriend te begroeten – zelfs niet door een hek.

Ware hondenliefde

Waarom zijn hondenknuffels zoveel schattiger dan mensenknuffels? Ze zien er allebei zo gelukkig uit. Je kunt zien dat het staartje van de labrador een miljoen mijl per minuut aan het kwispelen is. Hondenvriendschappen zijn misschien nog wel heilzamer dan die van mensen.

Het beste verjaardagscadeau

Alles wat we van onze ouders willen is liefde en acceptatie. Soms vormen verschillende liefdesgebeurtenissen en veranderingen een belemmering om die acceptatie te krijgen en dat is altijd hartverscheurend. Maar het goede is dat ouders kunnen veranderen.

Het beste verjaardagscadeau

Door hen dit t-shirt te geven, vertelde papa hen dat ze perfect zijn zoals ze zijn – iets wat hij vroeger blijkbaar niet had gecommuniceerd. Dat is enorm. Verdorie, wie snijdt er nu weer uien?!

Een gezonde donatie

Verschillende ziekten kunnen ervoor zorgen dat mensen al hun haar verliezen en omdat ons haar zo’n groot deel van onze identiteit is, kan het heel moeilijk zijn om ermee om te gaan. Sommigen omarmen het, terwijl anderen liever een pruik proberen. Beide zijn acceptabele en persoonlijke keuzes.

Een gezonde donatie

Er zijn veel liefdadigheidsinstellingen die pruiken leveren aan mensen die ze niet kunnen betalen, en veel geweldige mensen – zoals dit kleine meisje – die haar doneren voor het goede doel.

De baby voeren

Soms doen honden rare dingen. Er zijn verhalen van honden die doen alsof ze mank lopen omdat hun baasje mank loopt. In dit geval was een hond bezorgd dat de nieuwe baby van de familie niet at, dus probeerden ze te helpen.

De baby voeden

Dit moet wel een van de meest heilzame dingen op deze lijst zijn. Honden zijn zulke empathische wezens en deze brave jongen wilde er gewoon voor zorgen dat de baby ook gezond en vol was. Dat is echte liefde.

Een aanstaand voorstel

Als je in grote appartementencomplexen woont en even uit het raam kijkt, zie je soms vreemde of grappige dingen gebeuren in andere appartementen. Deze persoon zag het begin van een heel groot moment.

Een aanstaand voorstel

Als wij het waren geweest, hadden we zeker gewacht, in de hoop getuige te zijn van het moment dat de gordijnen opengingen en de partner die ten huwelijk werd gevraagd (hopelijk) ja zei. Dit is erg schattig om te zien als je uit het raam kijkt.

Bambi wil spelen

Kinderen over de hele wereld groeien op in zeer verschillende omgevingen en er zijn een paar gelukkigen die het geluk hebben om op te groeien met de natuur voor de deur. Ze klimmen in bomen, verkennen hun omgeving en maken zelfs nieuwe vriendjes, zoals deze jongen!

Bambi wil spelen

Stel je voor dat je een ouder bent en je doet je voordeur open en ziet daar een schattig babyhertje staan met je kind. Je zou het allebei het meest gezonde ding ooit vinden en je ook afvragen waar mama hinde is en of ze op het punt staat boos te worden!

We Dachten Dat We Niet Meer Van Onze Grootouders Konden Houden & Toen Zagen We Deze 40+ Gezonde Berichten

Gezonde grootouders

Er zijn mensen op wie je kunt rekenen dat ze altijd je hart doen smelten. In hun pogingen om contact met je te maken, er voor je te zijn en gewoon zichzelf te zijn, creëren de grootouders van veel mensen elke dag mooie herinneringen voor hun kleinkinderen. Deze mensen hebben allemaal een aantal van hun favoriete momenten met hun kleinkinderen gedeeld zodat iedereen ze kon zien.

Een fijne dag

Soms zijn je grootouders nog niet getrouwd tijdens jouw leven. Het kan ook zijn dat ze op latere leeftijd hertrouwen als de familie er is om het te zien.

Een fijne dag

Deze persoon had de eer om haar overgrootmoeder op haar trouwdag te zien. Het lijkt erop dat ze echt iemand heeft gevonden die haar ook een speciaal gevoel gaf. Van alle lieve dingen die je op je bruiloft kunt zeggen, is dit misschien wel de meest romantische.

Leren over technologie

Soms lijken de reacties van onze grootouders op technologie frustrerend. Andere keren zorgt het voor een vertederend moment dat we niet snel zullen vergeten.

Leren over technologie

Deze kleine reactie wanneer je iemand feliciteert met een iPhone was iets waarvan deze persoon dacht dat zijn oma het leuk zou vinden. Zo te zien had ze gelijk! We vragen ons af hoe vaak oma deze truc heeft gebruikt toen ze hem eenmaal geleerd had.

Oma’s eerste selfie

Het lijkt wel of iedereen de laatste tijd foto’s van zichzelf deelt. Het is geen slechte manier om te pronken als je het gevoel hebt dat je er op een dag geweldig uitziet!

Oma’s eerste selfie

Deze oma had het hart achter het concept, ook al gebruikte ze niet per se een typische methode om de foto te delen. We moeten het ons afvragen, het lijkt erop dat het afdrukken van een foto die je met een flip-telefoon hebt genomen meer stappen vergt dan het direct naar iemand sms’en.

Kijk daar eens

Als je op de verjaardag van je oudere familieleden een kijkje neemt bij de wenskaarten, heb je waarschijnlijk al eens zo’n kaart gezien.

Kijk daar eens

De cartoon zelf is behoorlijk gestileerd, maar dat betekent niet dat hij onherkenbaar is. Deze oma kreeg een van deze kaarten en merkte iets interessants op. Met een snelle trip naar haar kast en de juiste pose, zorgde ze voor een bijna evenbeeld.

Vrolijk kerstfeest!

Als je overweegt een kerstcadeau voor je grootouders te kopen, kun je het beste bedenken wat ze leuk vinden en wat ze zouden kunnen waarderen voor Kerstmis. Dit kan je helpen om een paar opties te vinden op basis van hun voorkeuren.

Vrolijk kerstfeest!

Omdat ze wisten hoeveel hun oma van appeltaart hield, wist deze persoon precies wat ze moest kopen. Dat is misschien wel de grootste appeltaart die we ooit hebben gezien en het is echt heilzaam om te zien hoe blij ze kijkt als ze zich klaarmaakt om erin te duiken!

Extra inspanning

Over Kerst gesproken, grootouders kunnen echt een extra inspanning leveren om deze feestdagen speciaal te maken voor hun kleinkinderen. Ze willen ze tenslotte gewoon zien lachen!

Extra inspanning

Het zijn niet alleen de cadeautjes waar deze oma veel aandacht aan heeft besteed toen ze haar cadeautjes onder de boom legde. Die prachtige ontwerpen voor het inpakpapier zijn allemaal met de hand getekend. Het zou best moeilijk zijn om ze op kerstochtend zomaar open te scheuren!

Het bijpassende koppel

Er zijn van die dingen die je je grootouders ziet doen waardoor je echt gelooft dat ze “de ware” hebben gevonden. Wat doet een koppel dat al zo lang bij elkaar is?

Het bijpassende koppel

Als je dit koppel bent, laat je je liefde zien door middel van deze garderobe. In de 52 jaar dat ze samen waren, hebben ze een gezin grootgebracht en een echte band met elkaar opgebouwd. Hun kleinkind heeft in de loop der tijd zelfs een mooie collectie van hun bij elkaar passende outfits gekregen.

Herinneringen ophalen

Er zijn bepaalde verhalen in je familie die door de jaren heen worden doorverteld. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord hoe je grootouders elkaar hebben ontmoet. Voor veel stellen is dit een ontroerend verhaal en er zijn momenten om de herinnering levend te houden, zelfs tientallen jaren later.

Herinneringen ophalen

Nadat er 40 jaar voorbij waren gegaan, besloten deze grootouders dat het tijd was om een set foto’s van veel eerder in hun relatie opnieuw te maken. Al met al zijn dit allebei ontroerende herinneringen!

Iemand honger?

Er is een oud cliché dat als je bij je oma op bezoek gaat, je nooit met honger weggaat. Hoe zit het met deze oma – kun je hetzelfde verwachten?

Iemand honger?

Ondanks het feit dat ze haar kleinkinderen niet in haar eigen keuken had, wilde deze oma ervoor zorgen dat iedereen goed te eten had. Toen ze haar bagage openmaakten, leek het wel alsof ze daar op voorbereid was en niet veel anders! We hopen dat er iets in de koffer zat om dit verpakte vlees koel te houden.

Een nieuw dier ontmoet

Er zijn maar weinig dingen die zo opwindend zijn voor mensen als het ontmoeten van nieuwe dieren. Een babydier dat je mag vasthouden en aaien is zelfs nog spannender.

Een nieuw dier ontmoet

Toen deze opa de kans kreeg om een babygeitje te ontmoeten, was hij in de wolken. Het is moeilijk voor te stellen dat hij er blijer uitziet dan op deze foto. We hopen dat hij nog eens met dat schattige ventje kan rondhangen!

Onderweg

Als mensen ouder worden, is mobiliteit niet altijd meer zo gemakkelijk als vroeger. Het goede nieuws is dat er verschillende mobiliteitshulpmiddelen zijn om je te helpen.

Onderweg

Als je iets gemotoriseerd wilt hebben dat veel werk uit het verplaatsen haalt, dan is een scootmobiel een geweldig hulpmiddel. Wat zou jij doen om zo’n nieuwe set wielen te vieren als je ze nodig had? Deze oma was klaar om in beweging te komen zodra ze een bewegingsmethode had.

Vasthouden aan Traditie

Er zijn bepaalde patronen die je met je grootouders herhaalt totdat het een onuitgesproken traditie wordt om ze voort te zetten. Deze kleine gebaren dragen veel liefde in zich.

Vasthouden aan Traditie

Deze persoon vertelde dat zijn grootvader hem elk jaar op Valentijnsdag een kaart schreef. Op 82-jarige leeftijd is zijn handschrift veranderd door een tremor, maar hij heeft nog steeds nooit nagelaten om dit bericht elk jaar te sturen. Zoiets bewaar je voor de rest van je leven.

Vrienden maken

Het lijkt wel of sommige grootouders zo gezond zijn dat ze met bijna iedereen vrienden kunnen maken. Misschien zie je ze zelfs wel onwaarschijnlijke vriendschappen sluiten.

Vrienden maken

Toen deze opa een telefoon kreeg, was hij er snel bij om een selfie te nemen met een harige vriend. Terwijl de meeste mensen hun huisdier zouden pakken, zoals een hond of kat, lukte het hem om een selfie te nemen met een eekhoorn. We vragen ons echt af hoe hij het voor elkaar heeft gekregen dat het ventje met hem op de foto ging.

Welterusten van oma

Soms hoeft een oma je geen bericht te sturen met een punt. Er zijn momenten dat ze je er gewoon aan willen herinneren dat er van je gehouden wordt en dat je een goede nacht zult hebben.

Welterusten van oma

Deze oma deed precies dat met deze foto als welterustenboodschap. Natuurlijk kon ze haar welterusten selfie niet alleen maken. Naast haar staat haar oranje kat die, ondanks het uiterlijk, 23 jaar oud is op deze foto!

Te Schattig Om Te Verwerken

Er zijn van die koppels waarvan je een foto ziet en je weet gewoon dat ze verliefd zijn. Deze twee lijken echt smoorverliefd op elkaar.

Te Schattig Om Te Verwerken

Deze waarderingspost is niet afkomstig van hun kleinkinderen, maar het is toch duidelijk dat ze een speciaal plekje in hun familie hebben. Deze twee snoepen niet alleen van bijpassende zelfgemaakte puddingbekers, maar ze hebben ook bijpassende outfits!

Een beetje aanmoediging

Als je je nerveus voelt, kun je je grootouders opzoeken. Ze zijn bijvoorbeeld waarschijnlijk een bron van veiligheid in je leven als ze zo gezond zijn.

Een beetje aanmoediging

Deze oma kwam voor een van haar kleinkinderen met vier poten. Deze arme jongen houdt niet van autoritjes, dus ging oma op de achterbank zitten om hem op de heenweg te troosten. De persoon die de foto plaatste zei dat haar aanmoediging was: “Het is goed, we zijn er bijna dappere jongen.”

Vriendschappelijke wedstrijd

Soms bouwt een stel een heleboel kleine routines op die hun kinderen opvallen. Misschien gaan ze er zelfs mee door wanneer hun kinderen hun kleinkinderen meenemen.

Vriendschappelijke wedstrijd

Dit stel hield elke dag van hun thee, maar hoe konden ze beslissen wie de volgende thee zou zetten? Dat is geen probleem. Ze hebben gewoon een paar minuten nodig met hun Nintendo 64 om een rondje Mario Kart te spelen. Waarom zou je afwijken van een methode die al sinds 2001 werkt?

Lachende Sneeuwmannen

Ouder worden betekent niet dat je de dingen moet opgeven die je als kind zo leuk vond. Er zijn dingen die nog steeds vermakelijk zijn.

Lachende Sneeuwmannen

Deze oma wilde haar kans om sneeuwpoppen te maken niet opgeven toen het weer begon te sneeuwen. Ze was zelfs bereid om een stapje extra te doen en gaf hem zelfs een sjaal om hem modieus te houden. Kijk ook eens naar de glimlach die ze samen delen!

Tot ziens

Als je voor langere tijd van je familie gescheiden bent, kan dat moeilijk zijn. Maar de minuut dat je elkaar weer ziet is vaak heel bijzonder. Deze familie kon elkaar niet echt persoonlijk ontmoeten.

Tot ziens

Toch slaagden ze erin om het op één na beste ding te bedenken en uiteindelijk lukte het ze om een videogesprek te laten werken. Toen ze er eenmaal uit waren, maakten ze een foto van het verrukte gezicht van hun opa toen ze elkaar weer zagen.

Een nieuw wiegje

Een nieuwe baby in de familie is vaak spannend voor bijna iedereen. Grootouders staan vaak klaar om het nieuwste familielid te verwennen met alles wat ze maar willen of nodig hebben.

Een nieuw wiegje

Omdat baby’s niet geboren worden met voorkeuren, geven veel mensen cadeaus die de ouders helpen. Maar in plaats van gewoon een wieg te kopen, ging deze grootvader een stap verder en bouwde hij een wieg van de grond af aan. Dit is het soort cadeau dat je generaties lang in de familie houdt.

Een beetje tijd samen

Soms is het beste wat je je grootouders kunt geven een beetje tijd met ze doorbrengen. Ze houden tenslotte van je.

Een beetje tijd samen

Dat was wel duidelijk toen deze persoon zijn opa mee uit lunchen wilde nemen. Het lijkt erop dat hij het hier best naar zijn zin heeft en we weten zeker dat het gezelschap nog beter is dan het eten. Het lijkt erop dat ze erin geslaagd zijn om zijn dag goed te maken!

Alles is mogelijk

Als je ouder wordt, hoef je niet te stoppen met het najagen van je dromen. Je kunt op elke leeftijd nieuwe dingen doen, dus geef niet op!

Alles is mogelijk

Deze oma is hard aan het studeren op deze foto. Maar dat is niet zomaar huiswerk. Hoewel een Associate’s of Bachelor’s graad op zich al indrukwekkend zou zijn, werkt ze eigenlijk aan een scriptie voor haar Master’s Degree!

Samen leren

Grootouders hebben vaak de rol van leraar in het gezin. Zij hebben tenslotte de meeste levenservaring en geven vaak door wat ze hebben geleerd. Er zijn echter momenten waarop grootouders ook met hun kleinkinderen kunnen leren!

Samen leren

Deze twee werken samen om voor het eerst te gaan vissen. Met een beetje teamwork slaagde hij erin een vis te vangen, terwijl oma’s kracht werd gebruikt om de vis naar de kant te brengen!

Een beetje pronken

Veel grootouders hebben geen sociale media of werken deze niet zo regelmatig bij als jij. Toch zit er een beetje intrige in.

Een beetje pronken

Ten eerste is sociale media een geweldige plek om te pronken met creaties waar je trots op bent. Dat is alles wat deze grootmoeder wilde. Toen ze haar kleinkind vroeg om deze foto online te delen, was dat omdat ze wilde dat “iedereen in Italië kon zien hoe groot mijn tomaten zijn geworden”.

Thuiskomen

Er zijn van die dingen die je ziet en waarvan je gewoon weet dat je actie moet ondernemen. Wat zou jij doen als je een verdwaalde kat in het bos zag?

Thuiskomen

Het antwoord was duidelijk voor deze grootvader. Het was tijd om terug op zijn fiets te springen met de kat in zijn armen en ze naar huis te brengen voor het avondeten. Hoewel hij er een beetje verward uitziet door deze wending in de gebeurtenissen, weten we zeker dat deze kat blij zal zijn om warm en gevoed te zijn!

Een betekenisvol cadeau

Sommige cadeaus hebben veel betekenis en je zult ze nooit vergeten. Deze opa legt de lat hoog voor toekomstige cadeaus.

Een betekenisvol cadeau

Toen deze persoon zijn verjaardag vierde, besloot zijn grootvader om iets sentimentelers als cadeau te geven. Hij overhandigde hem drie spiraalvormige notitieboekjes, elk gevuld met dierbare herinneringen die hij wilde doorgeven. Dit zou zeker een betekenisvol cadeau zijn om te lezen. Wij zouden ook sprakeloos zijn!

Een kwestie van gewoonte

Sommige dingen doe je jaren later nog uit gewoonte. Maar zelfs als het gewoon spiergeheugen is, is dit nog steeds hartverwarmend vanwege de herinneringen die het oproept.

Een kwestie van gewoonte

Deze persoon herinnerde zich dat hij als kind bij zijn grootouders kwam. Toevallig hing hun oma 12 jaar later nog steeds dezelfde handdoek met een eendenthema op als ze nu op bezoek kwamen. Dit zou elke keer dat je het zag weer mooie herinneringen oproepen!

Je dichtbij houden

We willen allemaal goede herinneringen dicht bij ons houden. Misschien bewaar je een paar foto’s op je telefoon of heb je een sieraad van een familielid.

Je dichtbij houden

Deze grootvader koos voor een klassieker en bewaarde een foto in zijn portemonnee. Het lijkt erop dat hij ook voorzichtig was met de foto, want deze persoon had in 25 jaar niet meer op dit kleine kind geleken! Voor een fysieke foto is de staat waarin hij verkeert indrukwekkend.

Klaar om te vieren

Er is niemand zoals je grootouders om je prestaties echt te vieren. Deze grootvader wilde zijn kleinkinderen laten weten dat hij trots op ze was.

Klaar om te vieren

Daarom zorgde hij ervoor dat hij elke keer iets verzamelde als een van hen naar de universiteit ging. Het lijkt erop dat hij in de loop der jaren een echte verzameling heeft opgebouwd. Hij ziet er ook zo trots uit op elk exemplaar dat hij heeft verzameld! Het zou een spannende dag zijn om hem een hoed te geven.

Niemand achterlaten

Als grootouder zijn er een paar dingen die je niet hoort te doen. Ten eerste wil je nooit de favoriet spelen, omdat je anders iemands gevoelens kwetst.

Niemand achterlaten

Hoe zit het als je een universiteitstrui draagt? Je kunt er toch niet twee tegelijk dragen om het perfect gelijk te houden? Dat is een probleem dat deze oma vastbesloten was op te lossen en dat deed ze op een nogal creatieve manier. Nu is iedereen blij!

Zal geen honger hebben

Zoals we al eerder zeiden, is het stereotype dat je bij oma geen honger zult lijden. Maar hoe zit het als ze niet in de keuken staat?

Zal geen honger hebben

Dat is iets waar deze oma niet mee wilde worstelen. Met behulp van een aantal bezorgdiensten was ze niet van plan om haar kleinkind honger te laten lijden. Omdat ze niet zeker wist wat ze wilden, zorgde ze ervoor dat ze van alles wat kreeg.

Ze delen altijd

Een grootmoeder laat je ook niet in de steek. Deze oma wist dat haar kleinzoon een pyjama was vergeten toen hij kwam logeren.

Ze delen altijd

Hoewel het misschien niet zijn gebruikelijke stijl is, is dit zeker een optie voor het bed die ze bereid was te delen. Er zijn niet veel mensen die bereid zijn om je het hemd van hun lijf te geven, of beter gezegd, de nachtjapon uit hun kast, als je die nodig hebt.

Een nieuwe look proberen

Er zijn momenten dat je niet precies het haar kunt hebben dat je wilt. Misschien wacht je tot het gegroeid is of laat je baan het gewoon niet toe.

Een nieuwe look proberen

Deze grootmoeder had een plan. Als ze 90 zou worden, zou ze een kapsel uitproberen waar ze al een tijdje over nadacht. Toen het eindelijk zover was, gaf ze ook niet op. Het lijkt erop dat ze ook blij is met haar nieuwe look!

Nieuwe vrienden vinden

Als je ouder wordt, is het normaal dat je een aantal leeftijdsgenoten begint te verliezen. Dat betekent niet dat het makkelijk is om ermee om te gaan.

Nieuwe vrienden vinden

Het verlies van een partner die je tientallen jaren bij je hebt gehad is verschrikkelijk. Het is dan ook ongelooflijk belangrijk om een groep mensen te vinden met wie je kunt omgaan en op wie je kunt vertrouwen. Deze persoon kon het niet helpen om emotioneel te worden bij het horen over de nieuwe sociale groep van hun grootvader.

Serieus zijn

Grootouders vinden het vaak leuk om over je hobby’s en interesses te horen. Als ze hen direct kunnen steunen in hun inspanningen, is dat nog beter!

Serieus zijn

Deze grootvader hoefde dit fotografieproject niet zo serieus te nemen, maar hij was niet van plan om nu te verslappen. Hij was vooral niet van plan om er niet scherp uit te zien nu er een professional klaarstond om zijn foto te maken. Hoe vaak word je eigenlijk gevraagd om model te staan?

Ondersteunend zijn

Over sommige dingen kunnen mensen heel vervelend zijn. Niet iedereen zou zo ondersteunend, accepterend en positief zijn in dit scenario.

Ondersteunend zijn

Niet dat dit kind iets verkeerds heeft gedaan – er zijn gewoon wat achterhaalde opvattingen over wie make-up mag dragen. Gelukkig hoefde dit kind dat vooroordeel die dag niet onder ogen te zien. In plaats daarvan was het makkelijk genoeg en in het algemeen beter om te glimlachen en hem te vertellen hoe geweldig hij eruit zag.

Creativiteit tot leven brengen

Kinderen zijn echt creatief en ze bedenken een heleboel interessante concepten. Elke stapel kindertekeningen kan je dit laten zien.

Creativiteit tot leven brengen

Dit jonge meisje tekende deze tekening om haar droomjurk te laten zien. Toen haar oma het zag, ging ze aan de slag. Ze vond niet alleen de jurk die haar kleindochter op de tekening had getekend, maar ze maakte hem zelf om de dromen van haar kleindochter tot leven te brengen.

Grootvader worden

Er zijn momenten in het leven dat je zo overweldigd wordt door emoties dat je in tranen uitbarst. Dat hoeft niet per se te betekenen dat je verdrietig bent. We kunnen gerust zeggen dat deze persoon niet verdrietig was.

Grootvader worden

Eigenlijk is deze foto een momentopname van de allereerste keer dat ze hun kleinzoon ontmoetten. Het is een bijzonder moment om een ouder te worden, maar het is ook een kostbaar moment om grootouder te worden. De ouder hier zei dat ze hun vader nog nooit zo gelukkig hadden gezien.

Plezier hebben

Het is niet omdat je ouder wordt dat je geen plezier meer kunt hebben. Sterker nog, er zijn genoeg manieren om plezier te hebben als je ouder wordt. Deze twee waren niet van plan om zich door iets te laten tegenhouden.

Plezier hebben

In feite hoefden ze niet eens de bejaardengemeenschap te verlaten om dit beetje plezier te hebben. We kunnen ons voorstellen dat het voelt alsof je behoorlijk snel gaat als je zo achter het golfkarretje rijdt.

Opnieuw doen

Bruiloften bewaren vaak veel dierbare herinneringen. Daarom willen veel mensen hun trouwfoto’s bewaren als herinnering aan die gelukkige dag.

Opnieuw doen

Ook dit stel wilde hun trouwfoto’s niet alleen in hun herinneringen laten voortleven. Ze waren tenslotte nog steeds verliefd op elkaar, toch? Het resultaat is het waard om bij de originele foto’s te hangen als een nieuwe set gelukkige herinneringen.

Op YouTube

Er zijn veel YouTubers die hun abonnees als groep bedanken voor hun algemene sign-offs. Soms is er geen andere optie als je weinig tijd hebt.

Op YouTube

De oplossing die deze persoon had is tijd maken. Ze schreven de naam van elke abonnee op in een boek en namen de tijd om een video te maken om iedereen te bedanken. We hopen dat het een lange lijst was gezien hun zorg voor de mensen die keken.

Uit Winkelen

Als je iets nieuws krijgt, wil je daar natuurlijk mee pronken. Dat is alles wat deze opa wilde doen. Nou ja, met een twist.

Uit Winkelen

De post was een beetje een grap. Hij heeft wel een nieuwe motor gekocht, maar niet echt een die je op straat zou vinden. Had hij je daar ook even te pakken? We moeten echt waarderen hoe trots hij kijkt op de laatste foto.

Comfortabel worden

Als je naar de meubelwinkel gaat, wil je er waarschijnlijk zeker van zijn dat de stoel die je koopt comfortabel is voor jou en iedereen die hem gebruikt.

Comfortabel worden

Als andere mensen het gebruiken, wil je ze misschien ook meenemen. Dat dacht deze opa tenminste. Toen hij een nieuwe stoel ging uitzoeken, zorgde hij ervoor dat hij zijn harige vriend meenam die samen met hem van zijn nieuwe stoel zou genieten.

Generaties uit elkaar

Als je jong bent, krijg je niet altijd de kans om je overgrootouders te ontmoeten. Maar als je geluk hebt, kun je onvergetelijke herinneringen ophalen.

Generaties uit elkaar

Deze foto legt een charmant moment tussen deze twee vast. De oudere man is de overgrootvader van het jonge meisje. Toen de foto werd genomen, was hij 103 jaar oud en zij slechts drie jaar. Dat is nogal een leeftijdsverschil en een liefdevol moment om vast te leggen op camera!

Omhoog

Er zijn van die films die je hart echt breken. Er zijn maar weinig mensen die Up niet hebben gezien en een traantje of twee hebben weggepinkt.

Omhoog

Dus toen Halloween eraan kwam, had deze opa een geweldig idee voor een gezond kostuum uit de animatiefilm. Hij lijkt sprekend op het personage, zelfs met zijn kapsel en bril. Hij heeft zelfs zijn eigen ballonnen klaar voor het volgende avontuur!