30+ slimme ideeën van mensen die weten wat ze met nutteloze spullen moeten doen

Hoe verander je afval in schatten

Als je veel recycleert, ontdek je waarschijnlijk de meest bizarre toepassingen voor nutteloze spullen. Wat de meeste mensen bij het vuil zetten, wordt door anderen gebruikt als decoratie. We hebben een aantal slimme ideeën verzameld van mensen die wisten wat ze met nutteloze spullen moesten doen; sommige zullen je zeker doen fronsen! Misschien vind je zelfs een toepassing voor iets dat rondslingert in jouw huis.

Een Heel Eenvoudige Methode Om Hot Dogs te Grillen

Zei er iemand worstjes? Zou je niet graag wat hotdogs grillen op een barbecuefeestje? Maar het is misschien te veel werk om een fornuis mee te nemen naar de achtertuin. Hier is een moderne oplossing voor deze eeuwenoude strijd.

Een Heel Eenvoudige Methode Om Hot Dogs te Grillen

Iemand heeft van een blikje een mini-grill gemaakt, en dit is nu één van onze favoriete manieren om oude blikjes te gebruiken. Haal al je bewaarde blikken boven en geef vandaag nog een barbecuefeestje!

Dat Is Hoe We Rollen

Rolletjes van toiletpapier zijn waarschijnlijk één van de meest nutteloze dingen in huis die we meteen weggooien wanneer het papier op is. Het scenario in dit huishouden doet ons echter anders geloven. Wie heeft er geen hekel aan om zijn oplaadkabel kwijt te raken?

Dat Is Hoe We Rollen

Die dingen lijken een eigen leven te leiden. Deze persoon vond een slimme oplossing voor dit probleem met behulp van de schijnbaar nutteloze wc-papier rolletjes! Deze dingen kunnen al je draden op hun plaats houden. Je hoeft je kamer niet meer overhoop te halen om een kabel te vinden!

Kijk Eens Naar Mijn Stiftenfles

Hoe zou jij reageren als je jouw kinderen vroeg waar ze hun stiften bewaarden, en ze antwoordden: “in de waterfles?” Allesbehalve opgelucht, nemen we aan. Maar aan de andere kant, op deze foto te zien, lijkt een stiftenzakje gemaakt van een fles een geweldig idee.

Kijk Eens Naar Mijn Stiftenfles

Vooral de ritsen maken het nog schattiger. Je kunt ze ook als doe-het-zelfproject met je kinderen maken. Als iemand de volgende keer een pennenzak verliest, geef ze dan gewoon een fles!

Boekenplank Gemaakt Van Een Ladder

Het probleem met een ladder is dat we vaak niet weten waar we ze neerzetten als we ze gebruikt hebben. Maar deze man niet! Deze man vond een briljante manier om de muren te decoreren met iets dat we normaal in de kelder zouden verstoppen.

Boekenplank Gemaakt Van Een Ladder

Op deze foto zie je een perfect georganiseerde boekenplank, gewoon een ladder in zijn geheel. Konden we allemaal onze creativiteit maar op zo’n vindingrijke manier kwijt!

Originele Lampenkappen voor de Keuken

Heb je er ooit aan gedacht om een rasp als lampenkap te gebruiken? Kijk eens naar deze ongelooflijke transformatie van keukengerei dat gebruikt werd om de keuken zelf te decoreren. Dit is recycling op zijn best.

Originele Lampenkappen voor de Keuken

Het mooiste is dat je jouw interieur kunt personaliseren en lampenkappen van massaproductie kunt vermijden. Laat je creativiteit de vrije loop, en misschien vind je wel een nog betere manier om een rasp te gebruiken. Dat zouden we graag zien!

Geniaal Gebruik van een Plastic Fles

Door de toenemende bezorgdheid over het gebruik en de verspilling van plastic, recycleren mensen nu plastic flessen bij elke kans die ze krijgen. Hier zie je een briljante manier om plastic te hergebruiken door er een spatbord van te maken.

Geniaal Gebruik van een Plastic Fles

De eigenaar krijgt een rendabel fietsaccessoire, de planeet is blij, en wij zijn getuige van genialiteit – het is een goede dag voor iedereen! De volgende keer dat je een plastic fles over hebt, bedenk dan eens hoe je die kunt gebruiken. Wie weet, misschien bedenk je wel iets dat nog beter is!

Een Loungestoel Recht Uit de Supermarkt

Stel je eens voor, loungen bij het zwembad op een stoel gemaakt van een supermarktkarretje. Het klinkt misschien niet als het meest comfortabele concept voor een ligstoel, maar gooi er een heleboel kussens op en je hebt één van de meest creatieve ligstoelen die er bestaan.

Een Loungestoel Recht Uit de Supermarkt

Dit zal de hoofden doen draaien, aanvragen opleveren voor video-tutorials en natuurlijk op onze lijst komen van de meest bizarre toepassingen van nutteloze spullen.

Juwelen in een Plastic Fles

De wereld zal zonder water komen te zitten. We zullen geen goede programma’s meer hebben om op Netflix te kijken, maar de mensen op internet zullen nooit zonder ideeën komen te zitten om plastic flessen te hergebruiken en nuttige creaties te maken.

Juwelen in een Plastic Fles

Deze persoon, in het bijzonder, besloot om de bodems van plastic flessen te snijden om er juwelenhouders van te maken. Dit is zo eenvoudig te maken dat zelfs iemand die zo onhandig is als jij dit kan maken zonder dat je hulp nodig hebt van je artistieke vrienden!

Neem Plaats op de Band

We hadden nooit gedacht dat we ooit stoelen en banden in dezelfde zin zouden gebruiken, maar hier zijn we dan! Iemand nam gebruikte banden en besloot er iets creatiefs van te maken.

Neem Plaats op de Band

Hier zijn wat banden, wachtend op jou om er op te zitten. Ze zien er niet alleen heel cool uit, maar ze zien er ook uit alsof ze heel comfortabel zijn om op te zitten. Met dank aan het internet om deze creatieve mensen in de kijker te zetten!

De Wapenrusting van een Ridder

In de aflevering van vandaag over hoe je een zombie-apocalyps overleeft, presenteren we je dit briljante pantser, gemaakt van rubberbanden. Als dit niet de perfecte manier is om jezelf te redden van kleine wapens, ninja-messen, en vampierbeten, dan weten wij het ook niet meer!

De Wapenrusting van een Ridder

Je moet dit zeker thuis proberen te maken als je van plan bent het spel te winnen of als je één van die mensen bent die graag super voorbereid zijn op Train to Busan scenario’s. Als je dit in huis hebt, kan je gerust zijn!

Spiegeltje, Spiegeltje aan de Wand

Tennisrackets kunnen voor sommige mensen een sentimentele waarde hebben, en daarom kan het moeilijk zijn om ze weg te gooien. Dit brengt ons bij het volgende recycling-idee voor nutteloze spullen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de Wand

Als je niet weet wat je met oude tennisrackets moet doen behalve ze in de vuilnisbak gooien, hier is een idee: verander ze in wandspiegels en vraag wie de mooiste van ons allemaal is. Misschien weet deze spiegel wel hoe je aardig moet zijn.

Een Magische Transformatie van Lepels tot Lampenkappen

Zoals je uit onze lijst kunt opmaken, zijn er geen grenzen aan hoever mensen kunnen gaan met ideeën voor lampenkappen. Van raspen tot lepels, we kunnen een kamer verlichten met de vreemdste maar eenvoudigste spullen, en supertrots zijn op het resultaat.

Een Magische Transformatie van Lepels tot Lampenkappen

Misschien klinken we als Perkamentus maar we zouden willen zeggen dat geluk in de meest nutteloze dingen kan worden gevonden, als men er maar aan denkt het licht aan te doen.

Fietsband van Schoenen

Lekke banden kunnen vervelend zijn. Als we er maar iets aan konden doen! Wat denk je? Er zijn… schoenen! Je leest het goed. Op de foto staat de trotse eigenaar van een fiets met schoenbanden, en het is één van de meest briljante en belachelijke dingen die we ooit hebben gezien.

Fietsband van Schoenen

De schoenen waarmee wij te voet gaan, kunnen ook een fiets laten rijden, en zoals het er nu uitziet, doen ze dat vrij efficiënt.

Een Oude Spelconsole Zo Goed Mogelijk Gebruiken

Wat zou een kind uit de jaren 90 niet geven voor een Nintendo-console! Het was de eigenaar van onze harten, en we zouden er al onze favoriete bezittingen (en vervelende broers en zussen) voor inruilen.

Een Oude Spelconsole Zo Goed Mogelijk Gebruiken

Maar wat als we jou zouden vragen wat een kind uit de jaren 90 zou doen om zijn Nintendo-console in de buurt te houden? Het antwoord staat in de afbeelding. Iemand heeft een gitaar gebouwd van een oude spelconsole, en nu is het ons favoriete recycling idee!

Oma’s Boterschaaltje

Recycling is een groot hoofdstuk in het grootouderhandboek, met talrijke hoofdstukken en subhoofdstukken over hoe je oude koekjestrommels kunt gebruiken voor naaibenodigdheden en hoe je van oude banden schommels kunt maken voor je kleinkinderen.

Oma’s Boterschaaltje

Maar in dit specifieke geval heeft oma zichzelf overtroffen. Het potentieel van het iPhone-doosje, dat we meestal weggooien voordat we ons overgeven aan de zoete zaligheid van een nieuwe telefoon, werd niet over het hoofd gezien door oma.

Een Rek van een Hark

Wat doe je als een hark oud wordt? Weggooien, begraven, kapotslaan? Of ben je eigenlijk van plan om hem bij je te houden tot het einde der tijden? Wel, hier is iemand die een creatieve manier heeft bedacht om zijn oude hark te gebruiken: om glazen te bewaren!

Een Rek van een Hark

Hoewel het er riskant uitziet, lijkt het goed te werken. De glazen vallen er niet af. Wat hebben we nog meer nodig? De volgende keer dat je geen rekjes meer hebt om je glazen op te hangen, hang ze dan gewoon aan een hark!

Het Boek ligt op de Koffer

Wie wist dat je een oude koffer op zoveel manieren kon hergebruiken? Hier zie je een vintagekoffer die is omgetoverd tot een tafel. De tot tafel omgetoverde koffer past perfect in het decor van deze kamer, en het boek er bovenop maakt het geheel nog mooier.

Het Boek ligt op de Koffer

Dit kan een gemakkelijke manier zijn om een rustiek tintje aan je interieur toe te voegen. Je hoeft je oude koffer niet meer weg te gooien of in de kast te verstoppen!

Blikken voor Planten

Wat is het leven zonder koffie? Kun je goed functioneren zonder koffie? Wij zeker niet. Maar weet je nog dat koffie vroeger in blikken werd geleverd? Als je net zo geobsedeerd bent door koffie als wij, hebt je vast nog wel wat van die blikken liggen.

Blikken voor Planten

Deze persoon vond een creatieve toepassing voor deze oude blikken: ze omtoveren tot plantenpotten! Wie had ooit kunnen denken dat koffieblikken handig zouden zijn om je planten in te zetten?

Sloten en Sleutels

Het zal veel makkelijker zijn om je sleutels te vinden, dankzij deze slimme manier om ze op te bergen. Word jij ‘s morgens ook wel eens gek omdat je jouw sleutels gewoon niet kunt vinden? Dit overkomt niet alleen ons, toch? Soms helpt het ook niet om sleutelhangers te hebben, want je zou zomaar een hele set sleutels kunnen verliezen.

Sloten en Sleutels

Dus nam deze persoon het op zich om een oplossing te vinden voor dit probleem, en hij bracht zijn creativiteit naar een hoger niveau. Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste, maar toch de meest effectieve manier om sleutels te bewaren.

Onderzetters van Kiezelstenen

Verzamel jij ook kiezelstenen als je naar het strand gaat? Het verzamelen van kiezelstenen is ongetwijfeld leuk om te doen. Maar wat doe je ermee nadat je ze mee naar huis hebt genomen? Deze persoon kwam op het idee om prachtige onderzetters te maken van kiezelstenen.

Onderzetters van Kiezelstenen

Ze zijn niet alleen handig om stomend hete kookpotten op te zetten, maar ze zien er ook heel leuk uit, vooral op deze witte marmeren tafel. De volgende keer dat jij of je kind wat kiezels mee naar huis neemt, maak er dan een onderzetter van.

Plastic Flessen Kunnen Plantenpotten Worden

We hebben al enkele creatieve toepassingen van oude plastic flessen gezien. Deze persoon kwam met nog een idee om de lat voor creativiteit nog hoger te leggen. Hij veranderde twee plastic flessen in plantenpotten!

Plastic Flessen Kunnen Plantenpotten Worden

Ook jij kunt de bodem van een plastic fles uitsnijden en beschilderen met een kleur of patroon naar keuze om er potten van te maken die perfect zijn om kleine planten in te zetten. Dus, als je een stapel plastic flessen in huis hebt, gooi ze dan niet zomaar weg!

Koffer of Zitkoffer?

Wat doet jouw koffer voor je? Troost het je? Geeft het je rust? Zo niet, dan zit je met de verkeerde koffer opgescheept. De juiste koffer biedt je rust. Al die jaren hebben we geweten dat koffers dienen om kleren en andere spullen in op te bergen.

Koffer of Zitkoffer?

Natuurlijk, als je op reis bent, neem je jouw spullen mee in een koffer. Maar als je weer thuis bent en geen plannen hebt om binnenkort ergens naartoe te gaan, kun je jouw koffer gewoon gebruiken om je voeten op te laten rusten. Het ziet er best goed uit!

Wereld Licht

Wereldbollen zijn waarschijnlijk de meest nutteloze dingen die je op dit moment in huis hebt. Wie gebruikt er nu nog een wereldbol? Kinderen hebben zelfs geen wereldbol meer nodig om de verschillende landen te leren kennen, nu we gezegend zijn met de magie van het internet. Dus, wat moeten we doen met die wereldbol?

Wereld Licht

Decoreer er je huis mee! Op deze foto zie je een lampenkap gemaakt van een wereldbol. Je kunt zelfs wat goud- of zilververf rond de randen aanbrengen om het er mooier uit te laten zien, net zoals deze persoon deed.

Pasta in een Pringlesdoos

Heb je de neiging om de Pringlesdoos te bewaren wanneer de chips op is? Nou, wij doen hetzelfde. Het lijkt niet zo’n goed idee om er iets in te bewaren, want je moet diep in het blikje reiken om het er weer uit te halen.

Pasta in een Pringlesdoos

Maar deze persoon vond het perfecte product om in deze blikken te bewaren: pasta! Deze hoge blikken zijn gemaakt om pasta in te bewaren. Spaghetti-achtige pasta past er gemakkelijk in en blijft lang vers. Waarom hebben we hier niet eerder aan gedacht!

Gloeilamp Decor

Wat doe je als je gloeilampen het niet meer doen? Weggooien, toch? Wat dacht je ervan om ze op een artistieke manier te hergebruiken? Je ziet veel foto’s van decoraties op Pinterest waar ze gloeilampen ophangen met bloemen in, en waarom ook niet?

Gloeilamp Decor

Ze zien er immers ongelooflijk mooi uit. Je kunt wat geld besparen en mooie decoratieve stukken maken. De bloemen maken de bollen tien keer mooier.

Plantenpotten van Wasknijpers

Je hoeft geen houten wasknijpers te gebruiken om je kleren op te hangen. Deze kleine dingen kunnen eigenlijk op verschillende manieren worden gebruikt om een modern tintje aan je interieur toe te voegen, en dit is daar slechts één voorbeeld van. Deze persoon besloot om houten wasknijpers te gebruiken om een bloempot te maken, en het is erg goed gelukt!

Plantenpotten van Wasknijpers

Wie wist dat je van wasknijpers zoiets moois kon maken? Versier je huis met deze kleine bloempotten als je nog wat houten wasknijpers hebt liggen.

Diskette Plantenpot

Herinner jij je deze diskettes nog? Dit is iets uit het verleden. Heb je deze diskettes nog thuis of in je kantoor liggen? Zo ja, zoek ze dan maar even. Als je ze kunt vinden, dan ben je in je nopjes. Deze diskettes kunnen omgetoverd worden tot een prachtig stukje decoratie.

Diskette Plantenpot

Lijm er gewoon vijf aan elkaar tot een doosje en zet er een plant in. We wedden dat je nooit gedacht had dat deze dingen ooit nog eens van pas zouden komen!

Je Eigen Pastahouder

Wij hebben tijdschriftenhouders al gebruikt om vele andere dingen in te bewaren dan waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld waren, maar dit is een idee dat wij echt leuk vonden. Iemand besefte dat het heel handig zou zijn om alle verschillende soorten pasta die ze hebben op één plaats te verzamelen.

Je Eigen Pastahouder

Wil je wat linguine pasta? Wat fettuccine, misschien? Of heb je zin in spaghetti? Wat je ook wil, het is allemaal binnen handbereik en gemakkelijk te vinden.

Een Koelkast Gemaakt Van Een Oude Computer

Wie zou denken dat hier een koelkast staat in de vorm van een computer! Dit is de beste oplossing om een oude CPU te gebruiken die vaak bevriest (met opzet een woordspeling gebruikt).

Een Koelkast Gemaakt Van Een Oude Computer

Maak er een koelkast van en je hebt drankjes en sausjes direct bij de hand. En het mooiste is, op deze manier heb je jouw eigen persoonlijke koelkast op het werk. Een manier om wat concurrentie op de werkplek te creëren!

Een Buitengrill Gemaakt van een Oude Wasmachine

Dit is één van de mooiste transformaties van nutteloze spullen. Of je nu op zoek bent naar warmte, schoonheid, of gegrilde kip, een oude wasmachine omgebouwd tot vuurmand kan het antwoord op je gebeden zijn.

Een Buitengrill Gemaakt van een Oude Wasmachine

Als extra bonus zullen je creatieve vaardigheden waarschijnlijk applaus krijgen van enthousiaste mensen, net zoals dit recycling idee een applaus van ons heeft gekregen. Het is tijd om het feest naar buiten te verplaatsen!

De Sofa van een Soda Fan

Zo ziet het eruit als het leven ook na zaterdagavond een feest blijft! De recyclagegemeenschap zit nooit zonder ideeën om de meest belachelijke dingen die je kunt vinden een nieuw leven te geven door er nuttige dingen van te maken.

De Sofa van een Soda Fan

Een voorbeeld van de vreemde maar innovatieve ideeën van deze gemeenschap is deze bank gemaakt van frisdrankblikjes. Hoewel er geen garantie is voor duurzaamheid, is het toch een prachtig stukje handwerk.

Bekertje Biedt Redding!

Als er een stroomstoring is, kun je de zaklamp op je telefoon en een plastic bekertje gebruiken. Dit is wat er gebeurt: Magie! Het bekertje verspreidt het licht en helpt je om je in het donker te verplaatsen.

Bekertje Biedt Redding!

Dit bespaart je de moeite van het zoeken naar kaarsen in het donker en levert je ook nog wat complimentjes op. Pro tip: dit werkt ook met een flesje water. Het is zeker het proberen waard.

Oud Drumstel Kan Een Fascinerende Kroonluchter Worden

Heb je een oud drumstel in de hoek van je kamer liggen? Of je nu een muzikant bent of een bewonderaar van mooie decoraties, deze ongelooflijke transformatie van een oud drumstel zal zeker je unieke persoonlijkheid weerspiegelen van zodra je het aan het plafond hangt.

Oud Drumstel Kan Een Fascinerende Kroonluchter Worden

Dit is zeker een fantastische manier om een statement te maken en de sfeer in je huis, restaurant, of platenzaak te veranderen. Bovendien kan je jouw favoriete drumstel op deze manier toch houden.

Vaarwel, Angst voor Boodschappen!

Oh, de angst van het boodschappen doen, met 10 tassen in je handen en dan nog een paar extra. Moet het echt zo’n uitdaging zijn? Niet met deze eenvoudige truc! Koop een karabijnhaak om een paar tassen tegelijk te dragen, en het zal je boodschappenuitstap volledig veranderen, voor altijd.

Vaarwel, Angst voor Boodschappen!

Het gewicht zal goed verdeeld zijn, zodat je handen niet meer de pijn zullen voelen van het in evenwicht houden van verschillende items. Het is niet zo’n nutteloos voorwerp meer, toch?

Een PlayStation Gebruikt als Baksteen in de Muur

“Durf anders te zijn” – we hebben allemaal wel eens van dit advies gehoord. Blijkbaar nam iemand het advies een beetje te serieus, en een PlayStation belandde in de muur. want, waarom ook niet!

Een PlayStation Gebruikt als Baksteen in de Muur

Rekening houdend met de bouwkwaliteit van oude PlayStations, zou dit wel eens steviger kunnen zijn dan bakstenen. Maar we vragen ons af wat er zou gebeuren als we er een spelletje in zouden steken. Er is maar één manier om daar achter te komen!

Van Oud Keukengerei tot Kandelaars

Hoewel er geen grenzen zijn aan de creativiteit van mensen die van kaarsen houden, is dit veruit één van de eenvoudigste manieren om een mooie kandelaar te maken. Oud keukengerei, bij voorkeur die met roest, zullen waarschijnlijk prachtige, antieke kaarsenhouders worden, die een retrotintje aan je eettafel geven.

Van Oud Keukengerei tot Kandelaars

Dus, de volgende keer dat je een stel verspilde trechters hebt, probeer ze dan om te toveren in kaarsenhouders en geniet van het verschil dat ze maken in de kamer.

Lamp van Oude Tandwielen van Klokken

Kan jij ons een nog coolere lamp tonen? Wij wachten. Geloof het of niet, deze lampenkap is helemaal gemaakt van oude tandwielen van klokken Dit kan de perfecte toevoeging zijn aan elke kamer om de sfeer helemaal te veranderen!

Lamp van Oude Tandwielen van Klokken

Het is bijna alsof tandwielen van klokken bedoeld zijn als lampen; de vintage uitstraling in combinatie met de fascinerende schaduwen in de kamer getuigen van menselijke creativiteit. Oh, wat kunnen we veel bereiken als we onze nutteloze spullen nuttig kunnen gebruiken!

Een Tweede Leven voor Oude Banden

Banden dienen om je voertuigen te dragen, maar wie had kunnen denken dat ze kunnen worden gebruikt om planten in te zetten, en dat ze dat ook nog eens geweldig zouden doen? Recycleren spreekt de creativiteit van mensen echt aan, en dit is daar een goed voorbeeld van.

Een Tweede Leven voor Oude Banden

Deze banden, die synthetisch zijn en het milieu zouden kunnen schaden, dragen nu groene planten en dragen dus bij tot de schoonheid van de tuin. Dit is recycling op zijn best!

Een Dino Bloempot

Kinderen worden te oud voor hun speelgoed of maken het kapot nadat ze er een paar keer mee hebben gespeeld – dit weten ouders over de hele wereld maar al te goed en ze moeten er vrede mee nemen.

Een Dino Bloempot

In dit geval is een oud dinosaurus speelgoedje leuk gebruikt, want anders zou het ergens in de rommelbak verdwijnen, maar nu kan het op de hoektafel staan.

Trui Tegen Het Licht

Deze foto lijkt op het eerste gezicht misschien heel gewoon. De creatieve toepassingen van nutteloze spullen die we tot nu toe hebben gezien, waren misschien wel handig, maar je kon zien dat het vreemde voorwerpen waren die een tweede leven kregen. Maar in dit geval zie je het echt niet!

Trui Tegen Het Licht

Hier zie je een lampenkap gemaakt van een oude witte trui. Niet alleen is het idee erg indrukwekkend, maar de lamp ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. Als je de volgende keer een oude trui vindt, laat hem dan licht geven in plaats van hem weg te gooien.

Kartonnen Dozen Versieren om Opbergboxen van te Maken

Als het op opbergmogelijkheden aankomt, kun je er nooit genoeg hebben. Er zijn gewoon zo veel dingen die je wil bewaren en er is nooit genoeg ruimte! Ieder innovatief idee dat je kan helpen een heleboel dingen op te bergen in een kleine ruimte kan daarom een redder in nood zijn.

Kartonnen Dozen Versieren om Opbergboxen van te Maken

Deze, in het bijzonder, is erg slim. De volgende keer dat je iets op Bol.com koopt, zorg er dan voor dat je de kartonnen dozen bewaart. Je kunt ze versieren met allerlei leuke accessoires en ze omtoveren tot opbergboxen zoals deze.

Lederen Planken

Op het eerste gezicht zou je waarschijnlijk niet zien dat iets nutteloos is gebruikt om iets nieuws te maken. Als je wat beter kijkt zal je echter zien dat de planken met oude riemen aan de muur zijn gehangen.

Lederen Planken

Het beste deel is, het ziet er niet eens vreemd uit. Als je moe bent van het scrollen door Pinterest, noteer dan zeker dit. Gebruik je oude leren riemen en geef een creatieve draai aan je gewone boekenplanken.

Verlicht het met Houten Wasknijpers

We zijn hier weer met houten wasknijpers. Zoals al eerder gezegd, kunnen houten wasknijpers heel wat slimme toepassingen hebben die je waarschijnlijk nooit zelf had kunnen bedenken. Op de foto zie je een tafellamp die gemaakt is van een heleboel houten wasknijpers.

Verlicht het met Houten Wasknijpers

Je ziet tegenwoordig niet veel houten tafellampen in huizen. Dit kan dus een uniek decoratiestuk zijn om aan je kamer toe te voegen. Begin met het verzamelen van houten wasknijpers en geef je eigen draai aan gewone woonaccessoires!

Lamp van Plastic Lepels

Ligt de lade van je keukenkastje vol met plastic lepels? Als je ze weggooit, zorg je voor nog meer milieuvervuiling, en dat is al een probleem. Waarom gebruik je ze niet om iets creatiefs mee te maken? Kijk eens naar deze foto. Deze persoon heeft gewoon de bovenkant van plastic lepels afgesneden en ze op een plastic fles geplakt met behulp van lijm.

Lamp van Plastic Lepels

Het resultaat ziet eruit als een modern stukje decoratie. Je kunt zelfs niet zien dat het met plastic lepels is gemaakt als je er van veraf naar kijkt.

Plantenpot Gemaakt van Oude Sokken

Wat doe je als je sokken oud worden? Je gooit ze weg, toch? Dat is de normaalste zaak van de wereld. Maar deze persoon dacht, wacht eens even! Laten we ze gewoon houden en ze gebruiken om iets unieks te maken.

Plantenpot Gemaakt van Oude Sokken

Het resultaat is een mooie bloempot die er niet langer saai uitziet. Het enige wat hij deed was een sok afknippen en die over een gewone bloempot trekken. De pot ziet er nu zo mooi uit dat we er geen woorden meer voor hebben!